Caroline Kohn Art logo
Caroline Kohn Art logo

Caroline Kohn watercolor artist, explore my artwork and buy unique art.

Fraktbehandlingstid

Alla beställningar behandlas inom 2 arbetsdagar. Om vi upplever en stor ordervolym kan leveranser försenas. Om det kommer att bli en betydande försening i leveransen av din beställning, kommer vi att kontakta dig via e-post eller telefon.


Fraktpriser & leveransberäkningar

Fraktpris är baserat på vikt och leveransmetod samt emballagekostnader. 

Leveransmetod: Beräknad leveranstid;

  • Frakt inom Sverige –2 –12 dagar.
  • Resten av världen – 14 – 40 dagar beroende på var du bor, mer exakta uppskattningar visas på kassasidan.

Leveransbekräftelse & orderspårning

Du kommer att få ett e-postmeddelande om bekräftelse av leverans när din beställning har skickats med ditt spårningsnummer.

Jag fraktar via postnord eller dbschenker.

Betalning

Klarna eller bankkort


Ramar

Det ingår passepartout och ram i glas i priset på akvareller upp till 30*40 cm. Akvareller av storlek 38*56cm levereras med passepartout och kvalitetsram med glas ENDAST vid avhämtning. 50*70cm ,vid avhämtning i ateljén ingår ram med glas  men om den ska skickas ingår dock ENBARTpassepartout.

Ännu större akvareller (helark 56*76cm och 105*75 cm) levereras enbart arket då dessa akvareller behöver ramas in hos professionell rambutik.


Skadestånd

Caroline Kohn Art ansvarar för skadade eller förlorade produkter under frakt. Om du har fått din beställning skadad, vänligen kontaktacarolinekohnartist@gmail.com så svarar vi dig så snabbt vi kan med en lösning. Spara allt förpackningsmaterial och skadade varor innan du gör anspråk.

Upphämtning

Akvarellerna finns i Avesta,  det går bra att hämta akvarellerna i min ateljé. Välj detta alternativ i kassan så hör jag av mig och vi gör upp en passande dag, tid, plats för upphämtning.